آستان نیوز: آیت الله واعظ طبسی در مراسم اعطای احکام خدام بارگاه منور رضوی گفت: جمهوری اسلامی با احترام به قوانین بین المللی نه زور می گوید و نه زور می شنود.
نماینده ولی فقیه در خراسان و تولیت آستان قدس رضوی در این مراسم که در شب میلاد باسعادت حضرت علی علیه السلام در تالار اماکن متبرکه رضوی برگزار شد، ضمن اعطای حکم دکتر ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان و 383 نفر از خدام آن آستان مقدس، اظهار داشت: زمانی روی مباحث هسته ای جمهوری اسلامی چانه زنی و فشار زیادی بود، اما امروز شرایط و جایگاه ما در میز مذاکرات تفاوت زیادی دارد.
وی گفت: در مذاکراتی که طی چند ماهه اخیر داشته ایم، خدا را شکر جمهوری اسلامی با اعتماد به این تیم و گروه مذاکره کننده به ریاست دکتر ظریف در چارچوب دیدگاه های رهبری معظم انقلاب اسلامی با نگاه به مصالح ملی، تکیه بر ارزشهای اسلامی و رعایت عزت و استقلال نظام اسلامی با دشمن صحبت می کند. اما صحبتی اصولی، منطقی و در عین حال آرام.
ادامه ظریف خادم حرم امام رضا (ع)شد/ تصاویر
دیلی تلگراف با بازتاب خبر و تصویر انتشار یافته توسط ایسنا درباره طراحی لباس ایرانی برای «کاترین اشتون» از سوی یک طراح ایرانی، از تصمیم این چهره سیاسی برای به تن کردن این لباس در یکی جلسات دیپلماتیک خبر می دهد.
در ادامه این گزارش که به قلم «مایکل تئودولو» نوشته شده است، می خوانیم: میترا تمجیدی طراح این لباس از استقبال اشتون از این لباس و تصمیم وی برای پوشیدن آن در یکی از نشست های دیپلماتیک خبر داده و اعلام کرده است طرح این لباس در واقع تلفیقی از لباس ایرانیان قدیم با طراحی و لباس های مدرن و امروزی است.
بنا بر این گزارش، در ماه مارس هم یک طراح کُرد ایرانی به نام سوسن جدّت جاسبی اعلام کرد که قصد دارد یک لباس سنتی کردی برای اشتون به عنوان حرکتی نمادین صلح و دوستی میان کشورهای جهان طراحی کند و رسانه های ایرانی در آن زمان اعلام کردند که این لباس در دور بعدی مذاکرات هسته ای به اشتون اعطا خواهد شد.
این گزارش می افزاید: کاترین اشتون در راس یک تیم بین المللی متشکل از شش قدرت جهانی شامل آمریکا و انگلیس وارد دور جدید مذاکرات با ایران شده است تا تنش های میان ایران و غرب بر سر مسائل هسته ای پس یک از دهه پایان یابد.
بنا بر اعلام دیلی تلگراف، میترا تمجیدی تاکنون طراحی لباس برای چندین تن از مقامات رسمی را برعهده داشته و تاکنون سه بار به عنوان طراح برتر لباس در ایران شناخته شده است.(ایسنا)
عده ای میان انقلاب اسلامی و اسلام انقلابی اشتباه می کنند یعنی برای آنها مبارزه و انقلاب هدف است، اسلام وسیله ای است برای مبارزه و انقلاب. نتیجه اش این است که از اسلام انتخاب می کنیم؛ هرچه از اسلام ما را در مسیر مبارزه قرار بدهد آن را قبول می کنیم و هر چه از اسلام- لااقل فکر کنیم- ما را در مسیر مبارزه قرار ندهد آن را از اسلام طرد می کنیم. آنوقت بر اساس این که ما اسلام را هدف و مبارزه و جهاد را وسیله ای برای برقراری ارزشهای اسلامی بدانیم یا مبارزه را هدف بدانیم
استاد شهید مرتضی مطهری * - حرف من این است: حالا که مطرح شده است ما بر سر یک دوراهی قرار گرفته ایم. گفتیم که اسلام با انقلاب پیوند دارد، بذر انقلاب در اسلام وجود دارد. ولی ما مسلمانهای به اصطلاح انقلابی، ما که الان، هم مسلمانیم و هم معتقد به انقلاب، بر سر یک دوراهی قرار گرفته ایم و این دوراهی خیلی دقیق است یعنی در ابتدا تشخیص داده نمی شود که دو راه است اما واقعا دو راه است و تدریجا با یکدیگر زیاد فاصله می گیرند و آن این است که انقلاب اسلامی یا اسلام انقلابی؟ آینده ما چه باید باشد؟
راه آینده ی ما راه انقلاب اسلامی باید باشد یا راه اسلام انقلابی؟ انقلاب اسلامی یعنی راهی که هدفْ اسلام و ارزشهای اسلامی است، انقلاب و مبارزه برای برقراری ارزشهای اسلامی است، یعنی مبارزه برای ما هدف نیست وسیله است، اسلام و ارزشهای اسلامی برای ما هدف است. ما انقلاب می کنیم برای ارزشهای اسلامی، مبارزه می کنیم برای ارزشهای اسلامی، پس هدف برای ما اسلام است، مبارزه و انقلاب برای ما وسیله است. اما عده ای میان انقلاب اسلامی و اسلام انقلابی اشتباه می کنند یعنی برای آنها مبارزه و انقلاب هدف است، اسلام وسیله ای است برای مبارزه و انقلاب. نتیجه اش این است که از اسلام انتخاب می کنیم؛ هر چه از اسلام ما را در مسیر مبارزه قرار بدهد آن را قبول می کنیم و هر چه از اسلام- لااقل فکر کنیم- ما را در مسیر مبارزه قرار ندهد آن را از اسلام طرد می کنیم. آنوقت بر اساس این که ما اسلام را هدف و مبارزه و جهاد را وسیله ای برای برقراری ارزشهای اسلامی بدانیم یا مبارزه را هدف بدانیم تفسیرها از اسلام، انسان، توحید، تاریخ، جامعه و تفسیرها از آیات قرآن متضاد و متناقض می شود. آن که مبارزه را هدف می داند می گوید من همیشه باید در حال مبارزه باشم و اصلا اسلام آمده برای مبارزه. نه، اسلام نیامده برای مبارزه، در اسلام عنصر مبارزه هست. اسلام خیلی دستورها آورده است یکی از آنها مبارزه است اما نه این که اسلام آمده فقط برای مبارزه و هدفی جز مبارزه ندارد. اسلام آمده برای این که بشریت را به سعادت برساند، یکی از وسایلی که در شرایط خاص از آن وسایل استفاده می کند مبارزه است.
مجموعه آثار شهید مطهری . ج24، ص: 173
منبع:mortezamotahari.com