به گزارش سرویس سیاسی تقدم، نقشه شوم "تجزیه ایران از درون" از همان ابتدای پیروزی انقلاب به عنوان یکی از مهم ترین برنامه های مقابله با جمهوری اسلامی در دستور کار حکومت ایالات متحده به ویژه در میان اعضای حزب جمهوری خواه و جناح تندرو آن (نئوکان ها) قرار داشته است.
طی سال های اخیر و به دنبال ناامیدی دولت امریکا از سایر شیوه های براندازی جمهوری اسلامی، این روش دوباره سرلوحه قرار گرفته است تا از راه تحریک اقلیت های دینی و قومی، مبارزه با جمهوری اسلامی را دنبال کنند.
در این میان، بخش فارسی صدای امریکا (VOApnn) که بودجه خود را مستقیما از دولت ایالات متحده دریافت می کند، مأموریتی محوری را عهده دار می باشد.
مدارک افشا شده توسط "ویکی لیکس" (wikileaks) نشان می دهد که دولت های امریکا و اسرائیل برای ایجاد شکاف قومی در ایران، از امکانات صدای امریکا استفاده کرده اند.
امروز به موضوعی حمله شده است که دفاع از آن بر هر انسان آزاده و عاقلی لازم و ضروری است. موضوعی که در تاریخ ادیان ریشهای عمیق و گسترده دارد؛ ولی دنیای امروز و به ویژه غرب با در دست داشتن قدرت رسانهای و ابزارهای دیگر آن را از بین بردهاند. آنها در جوامع خود به هدف خود رسیدهاند و سالهاست به دنبال تغییر در جامعهی ما ایرانیها هستند.
عالی نیوز به نقل از رهروان ولایت ـ با دقت در آیات قرآن کریم و روایات معصومین(علیهمالسلام) خواهیم دید، یکی از مباحثی که در روز قیامت وجود دارد و یکی از مراحل حرکت آدمی برای رسیدن به زندگی ابدی، بحث «صراط» است؛ در بسیاری از روایات گفته شده است در روز قیامت پلی به نام «صراط» وجود که همه انسانها از روی آنها عبور میکنند. حال باید دید منظور از این صراط چیست و آیا همین معنا را دارد یا خیر؟ از ظاهر روایاتی که در شرح صراط آمده است، به دست میآید که «صراط» نام پلی است که بر روی جهنم کشیده شده است و به بهشت ختم میشود و تمام انسانها از روی آن عبور میکنند، مومنین و اهل ایمان، به راحتی از روی آن عبور کرده و به بهشت برین خواهند رسید و کُفّار و اهل معصیت از روی آن سقوط کرده و وارد جهنم میشوند؛ به طور مثال پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآله) فرمودند:
ادامه منظور از «پل صراط» چیست؟
عالی نیوز به نقل از رهروان ولایت؛ پیامبر اکرم (صلوات الله علیه): گوشت و شیر، گوشت مى رویانند و استخوان ها را استحکام مى بخشند؛ و گوشت، شنوایى و بینایى را افزون مى کند.[1] -امام صادق(علیه السلام):خوردن سویق با روغن زیتون، گوشت برمى رویاند، استخوان را استحکام مى بخشد، پوست را نازک مى کند و بر توان جنسى مى افزاید.[2] -طبّ الأئمّة علیهم السلام ( ـ به نقل از بکیر بن محمّد ): نزد امام صادق(علیه السلام) بودم. مردى به او گفت: اى پسر پیامبر خدا! فرزند، زاده مى شود؛ امّا در او کمْ عقلى و سستى است. پرسید: «چه چیزى تو را از سویق باز داشته است؟ آن را بخور و همسرت را نیز بدان فرمان ده؛ چرا که گوشت مى رویانَد، استخوان را استحکام مى بخشد و سبب مى شود که جز فرزندانى قوى از شما زاده نگردد».[3] -المحاسن ( ـ به نقل از احمد بن محمّد بن ابى نصر ): امام رضا(علیه السلام) فرمود: «اى احمد! میل تو به سبزى ها چگونه است؟». گفتم: همه را دوست دارم. فرمود:«اگر چنین است، بر تو باد چغندر؛ چرا که بر ساحل فردوس مى روید. در آن شفاى هر دردى است، استخوان را درشت مى کند و گوشت مى رویانَد».[4] - امام رضا علیه السلام :انجیر ، بوى بد دهان را مى بَرَد، دهان و استخوان ها را استحکام مى بخشد، مو بر مى رویاند، درد را مى بَرَد و با وجود آن، دیگر به دارویى نیاز نیست.[5] - امام صادق(علیه السلام):خوردن باقلا، استخوان هاى ساق را تراکم درونى مى دهد، توان مغز را افزون مى سازد و خون تازه تولید مى کند.[6] -امام صادق(علیه السلام):سنجد ، گوشتش گوشت مى رویاند، هسته اش استخوان را رشد مى دهد، پوستش پوست را مى پرورد ... رگ جذام را به کلّى از میان مى بَرَد و با این همه، ساق پا را نیز قوى مى کند.[7] -امام صادق )علیه السلام :به تبدار سه بار سویق شسته شده داده مى شود. این، تب را مى بَرَد، تلخه و بلغم را مى خشکانَد و ساق پاها را تقویت مى کند.[8] -امام کاظم(علیه السلام):سویق، چنانچه آن را هفت بار بشویى و از ظرفى به ظرف دیگر بریزى، تب را مى بَرَد و نیرو را به ساق و پاها و قسمت پایین تر از مچ، سرازیر مى کند.[9] ------------------------- پی نوشت: 1.دعائم الإسلام، ج 2، ص 145، ح 511، بحارالأنوار، ج 66، ص 76، ح 73. 2.الکافی، ج 6، ص 306، ح 7، المحاسن، ج 2، ص 287، ح 1937. 3.طبّ الأئمّة لابنی بسطام، ص 88، بحار الأنوار، ج 104، ص 79، ح 4. 4.المحاسن، ج 2، ص 327، ح 2109، مکارم الأخلاق، ج 1، ص 392، ح 1323. 5.الکافی، ج 6 ، ص 358، ح 1، المحاسن، ج 2، ص 372، ح 2298. 6.الکافی ، ج 6، ص 344، ح 1، المحاسن، ج 2، ص 309، ح 2028. 7.الکافی، ج 6، ص 361، ح 1، مکارم الأخلاق، ج 1، ص 381، ح 1277. 8..دعائم الإسلام ، ج 2، ص 150 ، ح 537 ، مستدرک الوسائل ، ج 16 ، ص 337 ، ح 20077 . 9.الکافی، ج 6، ص 306، ح 9، المحاسن، ج 2، ص 289.